Back to top

L'hospital Sant Joan de Reus i els treballadors signen un nou conveni

Els gerents de l'hospital i els sindicats valoren positivament l'acord assolit entre les parts, el qual la seva negociació es va endarrerir i paralitzar a causa de la pandèmia.

La direcció i els representants de la plantilla de l'hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat avui el nou conveni laboral, el primer acord laboral signat amb la nova gerència. Aquest nou pacte garanteix que els professionals de l'Hospital mantidràn conveni propi. 

Entre els aspectes més rellevants el nou conveni contempla, el reconeixement del temps de treball que destinen els professionals d'infermeria pel trasllat d'informació assistencial rellevant; la regulació dels àmbits relacionats amb la protecció del medi ambient de la desconnexió digital o el dret a la intimitat i a l'ús de dispositius digitals, entre altres; la reducció de jornada anual pel personal d'infermeria i d'administració en torn diürn i la contemplació per actualitzar salarials durant la vigència del conveni.

Per primer cop el conveni inclou tots aquells aspectes d'àmbit retributiu del col·lectiu mèdic i d'infermeria en formació especialitzada.

El primer conveni de l'Hospital Sant Joan de Reus s'ha anat allargant durant el temps a causa "en un context atípic per la situació provocada per la pandèmia" i pel canvi de propietat cap a la Generalitat de Catalunya. No obstant això, les diferents parts es mostren positives per l'acord assolit.


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades