Back to top

L'hospital Sant Joan de Reus perdrà fins a 8 quiròfans per fer front a la Covid-19

Els hospitals de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona adequaran, a partir d'aquest dilluns, els serveis quirúrgics per fer front a la pandèmia.

L'increment de la pressió assistencial als hospitals de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona a causa de la pandèmia, obliga reprogramar activitats de Cirurgia Major Ambulatòria i intervencions no urgents per poder garantir les cirurgies neoplàsiques i urgents. Aquesta adequació a la situació epidemiològica actual tindrà lloc a partir de dilluns.

HOSPITAL SANT JOAN DE REUS

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus passarà dels 13 quiròfans d'aquest divendres als 8 quiròfans a partir de dilluns, i a 5 quiròfans a partir del 18 de gener. En aquest sentit es garantiran cirurgies oncològiques i aquelles cirurgies que no puguin demorar-se.

HOSPITAL JOAN XXIII DE TARRAGONA

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona reprogramarà la seva activitat i tancarà 36 sessions quirúrgiques de Cirurgia Major Ambulatòria a la setmana, 20 de matins i 16 de tarda. Part d’aquesta activitat es recuperarà al Centre MQ Reus, a Activa Mútua i a Viamed Monegal.
 

HOSPITALS DE LA XARXA SANITÀRIA I SOCIAL DE SANTA TECLA

Davant la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, als dos hospitals de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla s'hi reorganitzen determinades activitats assistencials programables i demorables. Les mesures prioritzen l'atenció als casos de Covid-19 en un moment de clar increment de la seva incidència en el conjunt de la Regió Sanitària.

HOSPITAL DE SANT PAU I SANTA TECLA DE TARRAGONA

A l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, a partir del dilluns 11 de gener s'amplia la capacitat de la Unitat de Cures Intensives (UCI), passant de 9 llits a 14 llits. Es desprograma l'activitat quirúrgica no urgent en tres quiròfans, així com les endoscòpies no preferents. Es mantenen les intervencions urgents i les oncològiques. L'activitat quirúrgica no urgent desprogramada s'adaptarà a l'evolució de la pandèmia en les pròximes setmanes.

HOSPITAL DEL VENDRELL

A l'Hospital del Vendrell, entre d'altres mesures, a partir del dilluns 11 de gener es desprograma part de l’activitat quirúrgica no urgent, mantenint les
intervencions urgents i les oncològiques. L'activitat quirúrgica no urgent desprogramada s'adaptarà a l'evolució de la pandèmia en les pròximes setmanes.

  

Paraules clau:

Notícies relacionades