Back to top

L'hotel del Pòsit reduirà una planta per desencallar les obres

L'hotel del Pòsit de Cambrils no tindrà quatre plantes com estava previst. Després d'anys d'estira i arronsa entre promotors i el propietari del pàrquing del Pòsit, finalment l'hotel reduirà el seu projecte per evitar haver de reforçar els pilars del soterrani, principal motiu que han al•legat des del consistori i l'empresa Nazarent per justificar l'endarreriment de les obres.
pòsit

Han passat sis anys des de la presentació del primer projecte de l'hotel del Pòsit de Cambrils. Des d'aquell moment, han estat nombrosos els canvis que han girat al voltant d'aquest negoci que per ara, encara no té posada ni la primera pedra. L'últim ha estat la reducció de quatre a tres plantes l'hotel, eliminant així el pis on s'havien d'ubicar les botigues i reduint el pes total de l'edifici.

Els propietaris del solar i promotors de l'obra s'han trobat diversos problemes a l'hora de començar els treballs de construcció. Segons asseguren, el principal ha estat la manca d'entesa amb el propietari del pàrquing, Estructuras Carvajal. El reforçament de l'estructura ha estat l'escull amb el qual s'ha topat l'empresa Natarent.

Per aquest motiu, des del consistori cambrilenc no prorrogaran la llicència d'ampliació d'obres sol·licitada, ja que aquestes encara no han pogut començar. Així, s'optarà per demanar-ne una de nova que haurà de ser avaluada pels corresponents departaments d'urbanisme.

Malgrat que els promotors no han donat més detalls sobre el futur hotel, insisteixen en què es mantenen les 55 habitacions plantejades en un primer moment. Per tot plegat, Natarent apunta que les obres podrien començar al setembre de 2019, amb una durada de 18 mesos. D'altra banda, des del consistori han assenyalat que de cara a aquest estiu, s'enretiraran les tanques metàl·liques que es troben a la plaça del Pòsit actualment, per intentar minimitzar els efectes negatius que aquestes provoquen a la imatge urbanística i turística.

Paraules clau:

Notícies relacionades