Back to top

L'Hotel Gaudí de Reus finalment no tanca i reobrirà el febrer

El grup Gargallo que gestiona l'històric establiment del centre de Reus assegura que no té cap intenció de vendre l'edifici i que de fet té previst arrancar temporada amb turistes de l'Imserso en dos mesos.

Després que aparegués un anunci en un portal immobiliari sobre la venda de l'Hotel Gaudí, la notícia sobre el seu possible tancament es va estendre com una taca d'oli. En pocs dies, però, la situació ha viscut un gir de guió important. 

Els responsables del grup Gargallo, que gestiona l'Hotel Gaudí, han confirmat a Canal Reus la seva voluntat de mantenir oberts l'equipament i d'arrancar el mes de febrer amb turistes de l'Imserso. Asseguren que l'anunci que va aparèixer en un portal immobiliari i que situava el cost de l'hotel al voltant dels set milions d'euros, era o bé una broma d'algú o bé una argúcia d'una agència per intentar trobar una oferta que oferir als propietaris en veure tant temps l'establiment tancat. 

Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, també ha volgut dir-hi la seva aquest dimecres al matí, defensant la importància que l'Hotel Gaudí estigui obert per garantir que un projecte com el dels espais vius tingui èxit. 

Paraules clau:

Notícies relacionades