Back to top

L'hotel de la plaça del Pòsit reactiva les obres després del confinament

L'empresa promotora ha assegurat al consistori que els treballs tindran una durada de vuit mesos i es preveu que l'estiu de l'any vinent, l'equipament estigui finalitzat.
posit

L'hotel de la plaça del Pòsit de Cambrils ha superat més de sis anys d'espera, diversos canvis de promotors, un canvi de projecte i finalment, una pandèmia abans de veure els obrers treballar per donar forma a aquest equipament hoteler que es planteja amb quatre plantes i 55 habitacions.

Després del confinament, l'empresa constructora  s'ha posat mans a l'obra per iniciar els treballs que han de donar forma a un dels projectes que ha costat més de desencallar a la ciutat en els darrers anys.

Ara, aprofitant la crisi del coronavirus, el consistori ha donat més marge a les empreses promotores a l'hora de seguir fent obres fins i tot en època estiuenca. Una mesura de xoc que segons el regidor d'Urbanisme, s'ha posat a debat tant amb els veïns com els botiguers de la zona. En aquesta línia, l'Ajuntament estarà pendent de les obres de forma diària, per controlar que es duguin a terme en els horaris establerts per minimitzar molèsties al veïnat.

Vuit mesos d'obres

Segons fonts municipals, els treballs de l'hotel del Pòsit haurien de durar uns vuit mesos aproximadament, pel que es preveu que estigui acabat l'estiu de l'any vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades