Back to top

L'humor i la rima protagonitzen l'arrencada del Castellvell Musicfest

El del xativenc Pep Gimeno "Botifarra" ha estat el primer dels vuit concerts de diversos estils que s'oferiran al llarg de la setmana.

Tot i el retard per les fortes pluges del cap de setmana, la nit de dissabte començava amb una barreja de jotes, fandangos, granaïnes i romanços que transportava el públic fins a les comarques valencianes, de la mà de Pep Gimeno "Botifarra". Qui va aprofitar per dedicar una de les seves cançons al pelotari valencià Paco Cabanes "Genovès", mort recentment.

El cantador tradicional valencià es guanyava els aplaudiments dels assistents amb els seus jocs de rimes i dites populars. Una interacció amb el públic, entre cançó i cançó, que anava de l'humor, fins a la crítica social i política d'actualitat.

El festival s'allargarà fins el 8 d'agost

Aquest concert era el primer dels vuit que configuren la 2a edició del Castellvell Musicfest, que pretén oferir música diversa i per a tots els públics, de la mà la regidoria de cultura del municipi i l'Associació Cultural Ars Aurea Sonora.

Un festival transversal que se celebrarà en diferents espais del municipi, amb una previsió de màxim 200 localitats per concert. I que comptarà amb artistes com el baríton tarragoní Àngel Òdena, la cantautora Maria del Mar Bonet, Porto Bello o el Liverpool String Quartet, amb aforaments limitats i reserva prèvia d'entrades.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades