Back to top

Li toca tres cops el 'Gordo' i pronostica el premi d'enguany a Reus

Un reusenc que acumula tres primers premis de la Loteria de Nadal de forma consecutiva ha comprat 712 dècims del número que diu que tocarà enguany.

Aquesta és la típica història d'un d'aquells anuncis inversemblants de la Loteria de Nadal. Un reusenc ha comprat 712 dècims (més de 14.000 euros) del 19.968. És el número que assegura que tocarà enguany. I sense ser profeta, l'avala una fita pràcticament històrica: li ha tocat el primer premi en tres ocasions consecutives. 

Òscar Bausà, administrador de La Pastoreta de Reus, assegura que "és més complicat que et toqui la loteria que et caigui un llamp al cap. Doncs a aquest senyor li han caigut tres llamps al cap", bromeja. L'home, que evidentment vol mantenir l'anonimat, es va acostar durant l'estiu a La Pastoreta i de mica en mica va anar encarregant dècims del 19.968. En total en va comprar 712. 

Tots ells els han anat repartint entre amics i coneguts, convençut que serà el número guanyador del sorteig que se celebrarà aquest dijous. I si toca, la festa a Reus aquest cop serà descomunal...

Tres cops de sort

El reusenc va ser afortunat, primer de tot, amb el sorteig que va deixar milions d'euros al Cachirulo de Reus. L'any següent va aconseguir dècims del número que es va dispensar a Indústries Teixidó, i que va ser el premiat amb el 'Gordo'. L'any passat, a Madrid, va veure en una administració un número que li va provocar un ai al cor i que va resultar, altre cop, ser el premiat. 

Aquesta anècdota s'ha anat fent popular entre determinats cercles de Reus que el coneixen i quan la gent es va assabentar que havia comprat pràcticament la meitat dels dècims d'un número, el 19.968, van començar a demanar-li. La fortuna pocs cops somriu amb tant d'èmfasi, però si ho fa, a voltes, és absurd no intentar-ho. I això és el que han pensat els seus amics i coneguts, que li han birlat pràcticament tots els números. 

Exhaurit

dècim loteria 19968

La febre pel 19.968  s'ha estès ràpidament arreu de l'Estat, per trobar-ne algun dècim. A Barcelona i a Madrid s'ha exhaurit, davant l'atònita reacció dels responsables de les administracions que no entenien què tenia d'especial aquest número. Aquest redactor ha intentat fer-se amb algun dels dècims, sense sort, però arreu on ha trucat s'ha topat amb un 'què us passa a Reus amb aquest número?'. 

Paraules clau:

Notícies relacionades