Back to top

A licitació les obres per culminar la nova seu de Protecció Civil i traslladar les aules de la Casa d’Oficis

El nou projecte contempla l’adequació de la sala polivalent,

L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte d’obres de la segona fase per adequar la nova ser de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, en una nau de la plaça Yzaguirre. El nou projecte contempla l’adequació de la sala polivalent, amb un pressupost de licitació de 46.531,84 euros i un termini d’execució de 2 mesos. L’adequació d’aquesta sala no formava part de la primera fase d’obres, que es va adjudicar per un import de 197.578,95 euros.

La nova sala estarà destinada a diferents usos, com ara, cursos o reunions dels membres de l’associació de voluntaris. Les obres consisteixen en la pavimentació de l’espai, i una nova obertura a la façana principal per donar il·luminació a la sala. Igualment, s’hi instal·larà sistema d’aire condicionar i una cuina existent a la seu actual de l’entitat.

La cessió de la seu a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus està recollida en el conveni signat amb l'Ajuntament. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus ha participat en el disseny del futur equipament, per tal que responguin a les necessitats. Així, els representants de l'entitat, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, van fer arribar als serveis tècnics d'Arquitectura un llistat de les necessitats que defineix la relació dependències, vestidors, serveis higiènics, etc. que caldrà disposar en la nova seu, que s’ha utilitzat com a programa de necessitats del projecte.

L'entitat ocupa actualment un local al carrer de Sant Carles i Sant Josep, al mateix barri del Carme, però amb limitacions d'espai; fet que ha motivar la cerca d'un nou local on desenvolupar les tasques amb més eficiència i comoditat.

Aules de la Casa d’Oficis


El local sí que encaixa amb la necessitat d’espais de la Casa d’Oficis del Mas Carandell. En aquest sentit, l’Ajuntament també ha publicat aquest dilluns, 6 de febrer la licitació del contracte d’obres de la planta baixa de l’edifici del carrer de Sant Carles i Sant Josep, 9 , per ubicar-hi aules de formació.

El projecte preveu la reforma de l’espai per donar espai a dues aules, un bany adaptat, un bany senzill, una sala de professors que servirà com a administració i un àmbit d’accés i recepció.

El pressupost de licitació de les obres és de 114.915,43 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades