Líders una setmana més

La Fundació Futbol Base Reus goleja el Sants (4-1) i continuarà com a líder invicte de la Primera Catalana una setmana més.

La Unió Esportiva Sants era l'últim candidat a l'ascens que s'havia d'enfrontar a la Fundació Futbol Base Reus en aquesta primera volta de la Primera Catalana. En un nou partit controlat des de l'inici fins al final per part de les jugadores de Marc Mestres, Naiara Sorribes ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap precedida d'un fort xut de Cristina Becerra que ha anat al travesser (1-0).

Abans del descans, Isa Margalef aprofitant un refús de la portera (2-0) i la mateixa Sorribes a passada de Margalef (3-0), han deixat l'enfrontament encarrilat per les roigs-i-negres. A la segona part, Mar López ha marcat l'única diana del conjunt visitant (3-1). Ja a les acaballes del duel, Irati Lazcano ha enviat una falta al travesser, la defensa no ha pogut treure's la pilota del damunt i Paula Catalán ha marcat el darrer gol (4-1).

Vuitè triomf consecutiu de la Fundació, que encapçala la Primera Catalana en solitari. Aquesta setmana les de Marc Mestres jugaran contra el Verdú, penúltimes de la classificació.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix