Back to top

L'il·lusionant retorn de la Fira Multisectorial de Cambrils

Enguany s'han estrenat dos nous espais dedicats a la cura dels animals i al "caravaning" i les energies renovables.

La fira multisectorial ha tornat a Cambrils i ho ha fet de la mà d'un bon grapat d'empreses i entitats que s'han bolcat a mostrar els seus productes als visitants. Més concretament, es tracta de la 63a edició de l'esdeveniment, una edició especial donada la seva absència els darrers dos anys, a causa de la pandèmia.

La fira cambrilenca és característica per la seva varietat de productes i per la seva divisió en diferents subfires com són la fira medieval, la fira de firetes, el festival de cervesa artesana... i fins i tot una zona pet friendly i una dedicada a les caravanes i a les energies renovables, dos espais nous d'aquesta edició. El públic, l'habitual i el nou, ha mostrat il·lusió davant del retorn.

Xifres semblants a les del 2019

Pels paradistes, la fira és una oportunitat per conèixer nous clients i donar visibilitat a la marca i als productes. Des de les parades s'ha parlat de xifres semblants a les del 2019, que va ser el darrer any que es va poder celebrar la fira. L'esdeveniment se suma, doncs, al llistat d'actes tradicionals del territori que s'han recuperat, amb el retorn a la normalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades