Back to top

L'informe de comptes de l'Hospital Sant Joan arriba al Parlament

La parlamentària, Laia Estrada, ha parlat de "vint-i-tres observacions demolidores sobre la mala gestió d'aquest equipament".

Fa unes setmanes els parlàvem d’algunes de les observacions de l’informe que analitza la situació comptable de l'Hospital Sant Joan l'any 2018. Doncs bé, aquesta qüestió també ha arribat al Parlament de Catalunya. Ho ha explicat aquest matí de divendres la parlamentària de la CUP, Laia Estrada, juntament amb la portaveu del grup municipal, Marta Llorens, en una roda de premsa que ha portat polèmica.

El grup municipal de la CUP ha volgut afegir la seva mirada pel que fa a l'informe sobre els comptes de l'hospital reusenc. Denuncien també, que el centre mèdic quirúrgic, el CMQ, que encara és de titularitat municipal està operant en un marge d'al·legalitat, ja que no hi ha un marc jurídic que inclogui l'opció que un centre públic estigui donant aquest servei privat.

A més, reivindiquen fermament que es tracta d'un projecte que hauria de donar beneficis i, un any més, es preveu que tanqui l'any amb un dèficit d'un milió i mig d'euros. De fet, la parlamentària, Laia Estrada, ha parlat de "vint-i-tres observacions demolidores sobre la mala gestió d'aquest equipament", que precisament ahir es va debatre en una comissió al parlament. 

Una situació de "censura política"

Tot plegat ha estat explicat en una roda de premsa que ahir, dijous, era convocada a la sala de premsa del consistori reusenc i, unes hores més tard, es desconvocava per part de l'equip de comunicació del mateix ajuntament, que al·legava que d'aquesta sala només en podien fer ús els regidors.Davant d'això la CUP de Reus ha denunciat una situació que consideren de clara censura política. Finalment, la roda de premsa s'ha pogut dur a terme a l'interior de l'ajuntament sense cap incidència.

Paraules clau:

Notícies relacionades