Back to top

L'inici d'un curs il·lusionant a l'estadi

L'equip roig-i-negre ha començat la posada a punt per la temporada aquesta mateixa setmana, amb la mirada posada en el primer enfrontament de lliga, que serà el 2 d'octubre, contra el filial del Prat.

"Respecte per l'equip, respecte pels rivals i respecte per l'afició". Amb aquestes paraules donava inici al primer entrenament de pretemporada del primer equip del Reus Futbol Club Reddis el seu entrenador, Marc Carraco. La mirada està posada en consolidar l'equip el més aviat possible, per poder encarar d'una forma òptima el primer enfrontament de la temporada. Serà contra el filial de l'Associació Esportiva Prat, el 2 d'octubre a l'Estadi Municipal. El partit, el primer a la Primera Catalana, marcarà l'inici d'una temporada il·lusionant en què l'equip vol aspirar a ser un habitual de la part alta de la classificació.

Primers objectius clars

La formació de la capital del Baix Camp té clars els primers objectius de la temporada. En primer lloc volen connectar amb la gent de Reus, amb una afició que se senti identificada amb l'equip i que vulgui formar part d'aquest projecte esportiu de ciutat. En segon lloc, volen arribar preparats i en forma a la fi de l'estiu, per assolir uns bons resultats a casa contra El Prat.

Paraules clau:

Notícies relacionades