Back to top

L’INS Baix Camp de Reus celebra el 25N

Com cada any, l’INS BAIX CAMP realitza diverses actuacions simbòliques per celebrar la jornada del 25N, el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Per celebrar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’INS BAIX CAMP ha dut a terme diverses actuacions, des de l’ESO, l’alumnat de 4t E, ha participat amb la decoració artística. Ha elaborat un mural contra la violència de gènere, i també ha decorat les escales amb frases i eslògans sobre el 25N. Tot l’alumnat de 2n d’ESO també ha participat amb la decoració artística, elaborant un mural per cada classe sobre la violència masclista. A més, s’ha dut a terme també un Concurs d’Instagram 25N amb la presentació d’imatges reivindicatives.

Pel que fa a la Formació Professional, el departament de comercial ha decorat l’aparador del centre amb referència al 25N. Els cicles formatius poden realitzar la sessió de tutoria preparada pel 25N i animar a l’alumnat a participar en el concurs d’Instagram.

aparador 25n institut baix camp

A més, el professorat que vulgui, pot vestir amb tons negres el dijous 25N per reivindicar la violència de gènere, i també per reivindicar les últimes morts d’infants a mans dels seus progenitors. A la sala de professorat hi haurà llaços de color lila pel personal del centre per posar-lo durant el dijous 25. Durant aquest mes, la biblioteca del centre té un raconet LILA amb llibres que tracten d’igualtat, que es pot visitar els dijous a la tarda.

Aquesta setmana l'Ajuntament de Reus  ha fet entrega a l'Institut Baix Camp del Segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades