Lisboa passa factura

El Reus s'ha vist tres gols per sota en el marcador i no ha pogut capgirar el marcador advers per sumar a Lleida. Marc Julià ha estat l'autor de l'únic gol ganxet.

Fa dues setmanes va costar, i molt, a Vilafranca després de tornar de Barcelos. I avui, ha costat encara més, a Lleida, després de tornar de Lisboa. Els de Jordi Garcia han arribat amb poca energia en el darrer partit del mes de febrer, en la cita prèvia a la Copa de la setmana vinent a Calafell.

Els de la Terra Ferma han començat el partit proposant més que no pas els roigs-i-negres, però no ha estat fins al minut 16 que s'han avançat en el marcador a través d'una falta directa de Sergi Folguera (1-0). Una directa que ha arribat després d'una blava a Ferran Giménez. Poc després, Jepi Selva ha fet el segon amb una diana per darrere de la porteria de Martí Zapater (2-0).

Reacció tímida a la represa

En el segon temps, semblava que el Reus situava una marxa més al ritme del joc, però els roigs-i-negres no han pogut evitar la tercera diana local, obra de Nuno Paiva (3-0). La primera gran oportunitat de perill ganxeta ha arribat quan faltaven onze minuts pel final, amb la desena del Lleida. Marc Julià ha superat Oriol Codony amb un aixeca i pica marca de la casa (3-1). Folguera i Selva han pogut sentenciar des de la directa, però Zapater ho ha evitat.

D'aquesta manera, el Reus posa punt final a una ratxa de nou jornades consecutives sense perdre a l'OK Lliga i se situa en la quarta posició de la classificació amb 40 punts, empatat amb el Noia. Per davant, el Liceo amb 44, el Calafell amb 45 i el Barça amb 58. El pròxim repte pels ganxets serà divendres (20:30 h) contra el Calafell en els quarts de final de la Copa.