Back to top

El Liverpool String Quartet se solidaritza amb els presos polítics

El Liverpool String Quartet oferirà del 13 al 16 d'Agost actuacions en diferents poblacions de la demarcació en solidaritat amb els presos i exiliats polítics catalans. Els concerts es faran a dos quarts de nou del vespre a Porrera, Castellvell del Camp i Maspujols.
Liverpool String Quartet

El quartet de corda anglès Liverpool String serà l'encarregat de dur a tres poblacions de la demarcació un concert en solidaritat amb els presos polítics catalans i exiliats. Tot coincidint amb els 10 mesos de l'empresonament dels Jordis, la banda formada per membres de la Royal Liverpool Philarmonic Orchestra, recaptarà diners per a la Caixa de Solidaritat en defensa de les reclamacions que es fan des de Catalunya.

El president de l'Òmnium Cultural del Baix Camp, Emili Argilaga, ha dit que "és molt important l'assistència de la gent. Els que estan presos els hi faria més il·lusió actes on hi ha força gent i són festius, ja que la festa és la germana petita de la revolta".

Després dels fets de l'1 d'Octubre, el quartet va emetre un comunicat on compartia el seu rebuig a la violència de les forces de seguretat i, és per això que des d'aleshores Catalunya ha sigut un dels destins més habitual en la seva gira.

El representant d'Ars Aurea Sonora, Jordi Borràs, ha aclarit que "en aquests concerts reivindiquem la llibertat d'aquestes persones i els seus drets humans. Volem que es respecti la llibertat dels pobles i de les persones a manifestar-se sense que siguin represaliades i posades a la presó".

Els concerts comptaran amb obres de compositors reconeguts amb la presència de l'actor Jaume Comas, com a rapsode. Els espectacles es duran a terme a dos quarts de nou del vespre a Porrera, el dia 13 d'agost, a Castellvell del Camp, el dia 14 i a Maspujols, el dia 16.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades