El Lleida Llista frustra les expectatives reusenques

El conjunt d'Albert Folguera ha superat el Reus Deportiu Miró amb un ajustat 2 a 1 en un partit en què els dos conjunts es jugaven frec a frec la quarta posició provisional de l'OK Lliga

El Reus Deportiu Miró viatjava fins a Ponent amb l'objectiu d'arrabassar-li al Lledia Llista Blava la quarta posició de l'OK Lliga. El conjunt llistat n'era conscient i ha plantejat el partit amb una defensa disposada a ofegar cada intenció de gol reusenca.

Per si la defensa fos poca, el Lleida Llista ha assegurat un marcador favorable mentre transcorria la primera part. Joan Cañellas ha recollit el rebot i ha marcat el primer pels locals al minut 10. Quan faltaven 5 minuts pel descans, Marín ha comès el penal que donaria l'oportunitat de fer el segon al conjunt d'Albert Folguera. El pitxitxi de l'equip, Oriol Vives, no ha desaprofitat la bola aturada.

Desaprofitada la desena falta

La primera part ha quedat marcada per les 10 faltes del Lleida, vers les 2 del Reus, i que Marín no ha aconseguit transformar en gol des de la falta directa quan quedaven 8 segons pel descans. Els conjunts feien front a la segona meitat amb un 2 a 0 a l'electrònic: plàcids els amfitrions, inquiets els visitants.

Àlex Rodríguez ha aconseguit estrenar el marcador al minut 33 des del punt de penal i el gol de l'especialista semblava haver encès la metxa roig-i-negra. El joc ha agafat un ritme frenètic a benefici del Reus fins que una mala caiguda de Marín, amb molèsties a l'espatlla, ha refredat l'ambient a Bell-lloc.

Els de Jordi Garcia han perseguit l'empat fins a l'última jugada amb l'arriscat 5 contra 4. L'electrònic, però, ja no tenia intenció de moure's i al Reus se li escapava l'anhel de recuperar aquest diumenge la quarta posició. El conjunt del Baix Camp ho haurà de seguir intentant, ja que encara li queden per endavant 2 partits a recuperar, a més de les 9 jornades regulars. El pròxim serà aquest dimecres al carrer Gaudí contra el Garatge Plana Girona CH.