Back to top

En llibertat el reusenc empresonat a Granada durant una protesta per Hasél

Cristian Mestre, el jove reusenc en presó preventiva des del 20 de febrer, ha estat alliberat aquest divendres a la tarda. Malgrat tot, el procés judicial segueix obert, i està a l'espera del judici.

El reusenc Cristian Mestre, de 20 anys i sense antecedents, ha estat alliberat després de passar 20 dies en presó preventiva i sense fiança. El jove va ser detingut a Granada durant una protesta contra l'empresonament del rapé lleidatà Pablo Hasél. En la mateixa mobilització es va detenir una segona persona. Els dos han quedat en llibertat amb càrrecs i estan a l'espera del judici.

"La lluita continua"

Malgrat celebrar la notícia, les diverses plataformes i entitats de l'esquerra independentista recorden que el procés judicial continua obert, i que a l'estat "hi ha altres encausats i represaliats que segueixen empresonats pels mateixos fets". Afirmen que en mobilitzacions similars, a Barcelona es van detenir 4 persones més.

En el moment de l'empresonament de Mestre, les mateixes entitats van denunciar que el jove reusenc hauria rebut cops de porra de la policia abans de ser detingut, i consideren que es tractaria d'una operació de "repressió política i abús de poder per part de la policia".

Paraules clau:

Notícies relacionades