Back to top

Llibres escrits per dones a l'Hospital de Reus

En total, s'han deixat 403 llibres entre els cinc punts leCtURA que hi ha al centre hospitalari amb motiu del Dia Internacional de la Dona
noticies

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, s’adhereix als actes reivindicatius amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de maig) i durant aquesta setmana tots els llibres dels punts de leCtURA del centre estaran escrits per dones per donar visibilitat al conjunt d’escriptores de tots els temps.

Concretament, s'han distribuït 403 llibres entre els cinc punts leCtURA que hi ha a l'Hospital: Rambla de la planta baixa, UCI, Hospital de Dia d'Oncologia i els dos punts de leCtURA de la primera i segona plantes de la Unitat Sociosanitària.

Inspirat en el 'Bookcrossing'

El projecte leCtURA va néixer el 2018 amb l’objectiu de facilitar als pacients i als seus acompanyants llibres per llegir durant la seva estada al centre, i és un dels punts d’intercanvi que promou l’Ajuntament de Reus a diferents indrets de la ciutat.

Inspirat en el concepte Passallibres (BookCrossing) està basat en compartir llibres, llegir-los i deixar-los anar perquè viatgin per tot el món.

Paraules clau:

Notícies relacionades