Back to top

Llobarro de Cambrils, carxofes i calçot | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest llobarro amb carxofes i calçot? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar aquest llobarro de Cambrils amb carxofes i calçot, amb el xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original de Cambrils.

INGREDIENTS

  • 1 llobarro de 200 g
  • 2 calçots 
  • 2 carxofes 
  • 1 nap 
  • 40 g de cansalada ibèrica 
  • 40 g d’algues salades 
  • Sal 
  • Sucre
  • Oli d'oliva 
  • 50 cl de nata 

ELABORACIÓ

  1. Talleu el llobarro en filets i macereu-lo amb sal, sucre i algues durant unes 4 hores. Reserveu-lo. Netegeu el filet amb aigua.
  2. Feu una crema de carxofa, bullint la carxofa i triturant-la amb una mica de nata i una crema de calçot, amb el mateix procediment.
  3. Salteu el calçot i la carxofa.
  4. Enfarineu i fregiu el nap.
  5. Talleu 4 làmines de cansalada ibèrica i marqueu el llobarro a la planxa.
  6. Emplateu

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ  

Paraules clau:

Notícies relacionades