13:05 - 8 juny 2023
Gastromobil
Llobarro de Cambrils, carxofes i calçot | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest llobarro amb carxofes i calçot? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar aquest llobarro de Cambrils amb carxofes i calçot, amb el xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original de Cambrils.
INGREDIENTS
- 1 llobarro de 200 g
- 2 calçots
- 2 carxofes
- 1 nap
- 40 g de cansalada ibèrica
- 40 g d’algues salades
- Sal
- Sucre
- Oli d'oliva
- 50 cl de nata
ELABORACIÓ
- Talleu el llobarro en filets i macereu-lo amb sal, sucre i algues durant unes 4 hores. Reserveu-lo. Netegeu el filet amb aigua.
- Feu una crema de carxofa, bullint la carxofa i triturant-la amb una mica de nata i una crema de calçot, amb el mateix procediment.
- Salteu el calçot i la carxofa.
- Enfarineu i fregiu el nap.
- Talleu 4 làmines de cansalada ibèrica i marqueu el llobarro a la planxa.
- Emplateu