Back to top

Llorens sobre el cas Rubio: 'El que exigim és transparència'

La candidata de la CUP és la convidada d'aquest dilluns en el cicle de converses que Canals Reus manté amb els representats a l'Ajuntament de Reus.
Marta LLorens, a Canal Reus

La candidata de la CUP és la convidada d'aquest dilluns en el cicle de converses que Canal Reus manté amb els alcaldables de les formacions que tenen representació al consistori. Llorens ha valorat la situació que demà la portarà als jutjats, després que Dani Rubio, d'ARA Reus, la denunciés per calúmnies i injúries ara fa uns mesos. En una roda de premsa, Llorens el va acusar de tenir "interessos ocults" a Fomento de Construcciones y Contratas. 

Marta Llorens s'ha defensat aquest dilluns assegurant que l'únic que va fer va ser obrir la caixa de Pandora perquè tota la gestió que s'ha fet al voltant del contracte del servei de recollida de les escombraries sigui el més transparent possible

Perspectives electorals

La CUP, conscient que l'efecte INNOVA del 2015 no es repetirà, espera treure bons resultats. Al seu programa hi destaquen una aposta decidida per l'educació i la cultura, així com la internalització del servei de recollida de les escombraries i un model econòmic alternatiu a l'existent.