Back to top

Lluís Abella elegit nou alcaldable del PDeCat i Junts per Cambrils

L'assemblea de primàries del PDeCat de Cambrils, celebrada aquest dissabte al matí, ha escollit l'actual regidor Lluís Abella com a candidat a l'alcaldia de cara a les properes eleccions municipals.
pdecat cambrils

El suport aclaparador a Lluís Abella dels votants en l'assemblea de primàries del PDeCat, que han estat un 50% dels associats, han convertit l'únic candidat en l'alcaldable del partit de cara als propers comicis municipals. L'assemblea s'ha celebrat uns dies després que, la fins ara alcaldable Mercè Dalmau, anunciés la seva retirada de la política municipal.

Durant l'assemblea s'ha agraït als assistents la feina feta durant els darrers mandats i, posteriorment, el candidat Lluís Abella ha expressat la seva voluntat de presentar-se com alcaldable pel PDeCat i Junts per Cambrils, reivindicant amb fermesa un treball honest i diari, amb dedicació i enteresa com a servidor del poble de Cambrils. Finalment s'han dut a terme les votacions i Abella ha estat proclamat cap de llista per les properes municipals a Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades