Back to top

Lluís Capdevila enceta amb el seu trio internacional el 'Reus Jazz Cava'

Un nou projecte cultural que neix amb la voluntat de recuperar la tradició jazzística de la ciutat.

La primera edició del 'Reus Jazz Cava' s'ha estrenat aquest dijous al vespre amb el concert del trio internacional integrat per Lluís Capdevila, Petros Klampanis i Luca Santaniello. Els espectadors han gaudit de composicions com 'Leaving Spain' del seu primer disc gravat a Nova York a més d'obres inèdites del seu nou projecte.

Jazz durant tot l'any

El concert dóna el tret de sortida al projecte desenvolupat pel mateix Capdevila i Reus Cultura que consisteix en oferir concerts de jazz durant tot l'any al Castell del Cambrer. Tanmateix, la iniciativa principal era també realitzar jam sessions on els artistes locals puguin participar de manera voluntària i improvisada. De moment però les restriccions sanitàries no ho permeten.

Recuperar la tradició jazzística de la ciutat

La capital del Baix Camp ha estat un referent de la música jazz durant els darrers quaranta anys. El 'Reus Jazz Cava' neix amb la voluntat de ser una programació cultural estable a la ciutat i ho fa en un escenari idoni. Els concerts es realitzaran el tercer dijous de cada mes amb reserva prèvia per tal de complir amb les mesures sanitàries.

Paraules clau:

Notícies relacionades