Back to top

Lluís Capdevila omple de bons ritmes el Bartrina amb l'estrena de 'Social'

El nou disc és més viu i compta amb la participació dels músics internacionals Petros Klampanis i Luca Santaniello, amb els quals Capdevila va coincidir en la seva estada a Nova York.

Després de tants mesos de pandèmia, 'Social' ha estat la resposta en format disc que l'autor Lluís Capdevila ha ofert al públic del Bartrina, aquest dissabte. Es tracta d'un àlbum format per una desena de temes, que lluny del vessant contemplatiu habitual en el pianista, inclou un toc alegre i una connexió amb l'acte de socialitzar.

A nivell musical, el disc és més viu i té un groove molt específic per cada cançó. Alguns temes són ballables, en record al swing que el va enamorar per anar a Manhattan. L'àlbum simbolitza un retrobament amb el trio de Nova York, amb els músics internacionals Petros Klampanis (contrabaix) i Luca Santaniello (bateria). El pianista admet que tornar a tocar al seu costat li permet recordar la dècada que va viure en aquella ciutat.

El de Reus, al Teatre Bartrina, era l'últim concert de l'any. De cara al 2022, ja hi ha un bon llistat d'actuacions tancades, amb parada, a l'abril, a l'Auditori Josep Carreras, a Vila-seca.

Paraules clau:

Notícies relacionades