Back to top

Lluís Miquel Pérez continuarà presidint el Centre de Lectura dos anys més

El màxim mandatari de l'entitat des del 2019 allarga automàticament el seu mandat fins al 2025.

Després que no s'hagi presentat cap candidatura més a la presidència del Centre de Lectura de Reus, l'actual president Lluís Miquel Pérez continuarà dos anys més al capdavant de l'entitat. Conjuntament amb Pérez, repeteixen al consell directiu Empar Pont, secretària general; Montserrat Amigó, secretària del consell directiu; Josep Maria Farrés, interventor general; Andreu Ferré, tresorer; i Carme Just, directora de la biblioteca.

Aquesta proclamació es va efectuar el passat divendres 12 de maig, en un acte en què també es van renovar la composició de les deu seccions de l'entitat. Tots els càrrecs seran ratificats en la pròxima assemblea general de socis, prevista pel 22 de juny.

Mandat de sis anys

D'aquesta manera, Lluís Miquel Pérez allargarà la seva estada al capdavant del Centre de Lectura fins al 2025. Cada mandat són dos anys prorrogats automàticament si no hi ha més candidatures, i amb un límit de tres mandats. Això provoca que, tant sí com no, Pérez acabi la seva presidència d'aquí a un parell d'anys, ja que va accedir al càrrec el 2019, agafant el relleu de Jaume Massó. 

Paraules clau:

Notícies relacionades