Back to top

Llum verda als dobles en tennis i pàdel

El Club Tennis Monterols ja ha posat les instal•lacions a disposició dels socis per reservar en grups de quatre persones i valora ara quan obrir l'escola.
Imatge del Club Tennis Reus Monterols

Després de nombroses disputes entre federacions i comunicats contradictoris, el Consejo Superior de Deportes del Gobierno de España ha clarificat que, a partir d'aquest dimarts, ja es pot jugar a pàdel i a tennis per parelles a les zones que es trobin en Fase 1, per tant, a hores d'ara, a tot l'estat.

Així mateix, es permeten també les classes col·lectives amb restriccions de, com a màxim, deu alumnes i respectant la distància de seguretat de 2 metres.

El Monterols ja ofereix cita per practicar els dobles

Davant d'aquest nou escenari, el Club Tennis Reus Monterols ja ofereix, a partir d'aquest dimecres, la possibilitat de reservar pista per a grups de quatre persones.

A més a més, la junta directiva treballa per reobrir l'escola en unes setmanes, un dels grans atractius de l'entitat, un fet que podria propiciar també la realització dels campus d'estiu. El club reusenc doncs, preveu iniciar les preinscripcions a aquesta activitat aviat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades