Back to top

Llum verda a la piscina municipal de Reus

El ple de Reus aprova l'estudi de viabilitat del centre esportiu aquàtic i de 'fitness' annex al pavelló olímpic. L'equip govern ha comptat amb el suport de Ciutadans, mentre que els independentistes i els socialistes s'hi han oposat en rebutjar que sigui una empresa privada qui gestioni les futures instal·lacions.

Els membres del consistori reusenc han celebrat el ple de setembre aquest divendres després de l'ajornament de dilluns arran de l'anunci de la inhabilitació del president Torra. La sessió d'aquest divendres ha aprovat el projecte de la piscina municipal per 18 vots a favor i 9 en contra per part del PSC I la CUP. Pel que fa als socialistes, asseguren que no serà beneficiós per a la ciutat i que al final tindrà uns costos més elevats per als ciutadans.

Els cupaires també critiquen que la gestió d'aquest equipament sigui privada. Asseguren que el projecte no és viable i continuen defensant la seva proposta de rescat al Club Natació Reus Ploms.

En aquest sentit, el regidor d'Esports de la ciutat, Josep Cuerba, ha explicat que el projecte és complementari a l'oferta d'equipaments esportius de la ciutat i no excloent. També ha reiterat que hi ha una necessitat d'aquest servei a la ciutat.

El CMQ, una altra qüestió tractada al plenàri

Entre altres qüestions tractades, el plenari també ha aprovat l'adhesió del CMQ al Consorci de Salut i Social de Catalunya on només hi ha votat en contra la CUP.

Per altra banda, diferents grups municipals han presentat mocions. Entre d'altres, el PSC ha proposat la de creació d'una oficina de protecció animal, els cupaires per al foment de la mobilitat sostenib

Paraules clau:

Notícies relacionades