Back to top

El local 'Absenta' guanya el Concurs de Masclet

L'establiment 'Absenta' ha guanyat la quinzena edició del concurs de masclets de Reus. El jurat, juntament amb la votació del públic, van decidir quins dels 9 establiments participants tenien la millor recepta de Masclet. La beguda típica de Reus per aquestes festes de Misericòrdia.
15è concurs de masclets

Vermut i plim. Aquesta és la recepta del famós Masclet reusenc. Alguns però, li han posat el seu toc especial amb l'objectiu de guanyar la quinzena edició d'aquest concurs.

"El nostre masclet està pujadet d'alcohol i té molta alegria. A veure si a la gent li agrada i podem guanyar aquesta edició", explica en Jesús Serrano en nom del local la Txaranga.

Un total de 9 establiments, igual que l'any anterior, han participat en aquesta festa. Amb la compra d'un tiquet de 3 euros, el públic ha pogut catar els 9 tipus de masclet i després, anotar els seus preferits. El mal temps no ha estat cap impediment i els porxos de la Plaça Prim han estat l'escenari de la festa.

El bar musical Absenta ha estat el guanyador d'aquesta edició, seguit pel Blondie i l'As de Copes que s'han emportat el segon i tercer lloc, respectivament. Aquests són els aspectes que han valorat el jurat, tots tres procedents d'associacions emblemàtiques de la ciutat.

"Principalment que es noti el gust de vermut i de plim i després valorarem entre tots quin té el toc diferencial que el proclama guanyador", comenta la representant de la Dansa de Mossèn Joan de Vic, Dèlia Bros.

Un concurs que ha ballat al ritme de batucada i que apropa al públic reusenc a les Festes de Misericòrdia.

Paraules clau: