Back to top

El local de la cantonada del Mercadal ja té qui l'ocupi

Canal Reus TV desvetlla una de les incògnites que més rumors han despertat a la ciutat els darrers anys.
El local de la cantonada del Mercadal ja té qui l'ocupi

Un dels temes que més rumors ha generat els darrers anys a Reus ha estat quin seria el destí pels locals comercials de la cantonada de la plaça Mercadal, un dels llocs més preuats de la ciutat.

Finalment ni McDonald’s ni cap franquícia de roba s’instal·larà en aquest espai. Segons ha pogut saber Canal Reus TV, serà una botiga especialitzada en mobles i decoració la que ocuparà el baixos i la primera planta d’aquest espai.

Lluís Llauradó, l'empresari reusenc que impulsa el projecte, explica que la botiga 'serà un espai diferent que comptarà amb mobles i decoració exclusiva'. Segons Llauradó, l'aposta de l'establiment serà la qualitat i la diferenciació amb d'altres propostes. 'Els nostre mobiliari són únics, fins i tot, tenim una línia específica que es diu 'Reus', ha afegit. 

D'altra banda, la segona planta serà ocupada per les oficines de l’Agència d’Assegurances Generals German i el darrer pis de l’edifici es destinarà a habitatge particular. Marc Muñoz, assessor financer i propietari de l'edifici, explica que 'fa gairebé trenta anys que estem en aquest punt estratègic i nosaltres vam haver de tirar a terra l'edifici perquè el nostre veí l'enderrocava i això també ens afectava'. De fet, preveuen poder instal·lar-se de nou en aquest espai, a la segona planta, a partir de finals de maig. Es defineixen com 'una empresa familiar amb una llarga trajectòria'

El nou edifici que s’estrenarà a la plaça Mercadal disposarà, d’aquesta manera, d’uns 200 metres quadrats per a ús comercial.

Els treballs d’enderroc dels dos edificis propietat de l’empresa asseguradora van començar la primavera del 2016. Dos anys mes tard, desvetllem una de les incògnites més curioses del món de Reus.

Paraules clau: