Back to top

Localitzen 163 kg de marihuana a Reus

Dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana
marihuana

Aquest divendres 27 de juliol, un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana per donar suport a tècnics que havien de comprovar el motiu dels alts consums elèctrics en una finca situada a Reus va descobrir una plantació de marihuana. Els agents van observar una zona de la finca un nombrós grup de plantes d’una alçada d’uns 2 metres.

marihuana

Arran d’això, els policies van demanar autorització judicial per fer l’entrada a la zona i van recollir un total de 597 plantes. A més, els agents també van intervenir 37 transformadors, 41 portalàmpades i 2 filtres d’aire. Posteriorment, els agents van analitzar i pesar la substància que va donar com a resultat un pes total de 163 kg.

Per tot plegat, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir un home de 71 anys i una dona de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues.

Tal com van poder comprovar els agents, els dos detinguts vivien en una casa que es trobava connectada a la plantació i permetia fer el subministrament elèctric dels sistema de conreu. A més, tots dos es mantenien en contacte a través de walkie-talkie per tal de fer les tasques de cultiu i manteniment.

L’home i la dona detinguts, amb quatre i un antecedents respectivament, van declarar en seu policial i van quedar en llibertat a l’espera de ser citats pel jutge.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades