Back to top

Localitzen milers de productes falsificats en una botiga il·legal a Reus

Uns Mossos de paisà van descobrir el local quan el responsable del mateix els va convidar a entrar juntament amb un grup de persones

Els Mossos d’Esquadra de Reus van detenir dissabte un home de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial i un delicte contra els drets dels treballadors.

Dissabte a la tarda, una patrulla dels mossos va observar davant d’un portal del barri Muralla de Reus un grup de persones en actitud d’espera. Els agents, que anaven de paisà, es van acostar a aquestes persones per fer comprovacions i, mentre parlaven amb elles, una persona va obrir la porta i va convidar a passar a tot el grup, patrulla inclosa.

Els Mossos van entrar a la botiga

Un cop a dins, els mossos van observar uns baixos on hi havia prestatges des del terra fins al sostre plens de material preparat per a la seva venda. La major part d’aquest material era roba, bosses de mà, roba esportiva i sabatilles de diferents marques comercials.

Els agents també van veure com un home, responsable del negoci, oferia els productes als clients com si es tractés d’un comerç. Aquests productes, tots falsificats, es venien a preus molt per sota de les seves versions originals.

Milers d'articles falsificats

Davant d’això, la patrulla va demanar suport d’altres dotacions per poder fer les comprovacions en el local. D’aquesta manera, els mossos van descobrir que l’immoble comptava amb els baixos i dues plantes més i que totes les estances estaven plenes de prestatgeries amb material falsificat.

Durant les comprovacions, diverses persones van anar entrant al local per fer compres tal com va quedar acreditat en les actes de declaració que els mossos els hi van agafar. A més, els agents van identificar dos menors d’edat que estaven treballant al local sense cap tipus de contracte.

Per tot plegat, els mossos van detenir el responsable i van precintar el local fins ahir dilluns que agents de la Unitat d’Investigació van fer, amb autorització judicial, una entrada i perquisició. Aquest dispositiu va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Reus.

Mossos Esquadra

Al llarg de la setmana està previst disposar del resultat d’aquesta entrada amb el nombre total de peces de roba intervingudes de diferents marques comercials. Material que estava tot falsificat i es venia a preus inferiors al que tindrien els articles originals.

El detingut, qui ja tenia antecedents per delictes contra la propietat industrial, ha passat aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades