Back to top

Locals plens a vessar per Cap d'Any

Satisfacció i èxit rotund la nit de Cap d'Any als grans espais d'oci nocturn de la ciutat, que tornaven a celebrar després de tres anys marcats per la pandèmia una nit de Cap d'Any sense restriccions i amb aforaments complets.

Locals plens a vessar i amb moltes ganes de celebrar l'arribada de 2023. Després que l'entrada a 2021 i 2022 estiguessin marcades directament per la pandèmia, amb la prohibició de poder obrir a tot l'oci nocturn especialment durant aquests dies, enguany la celebració ha estat tot un èxit. Entrades anticipades esgotades, aforament complet durant tota la nit i cap incident remarcable, han estat la tònica general a tots els locals d'oci nocturn de la ciutat.

Però no només la nit de l'1 de gener ha estat tot un èxit. Els dies festius de Nadal previs, combinats amb els sopars d'empresa, han ajudat a sumar un flux més elevat de clientela.

Tot i això, la nit de Nadal i el mateix dia de Nadal van caure en cap de setmana, el que ha provocat concentrar els dies festius en dies que els locals ja obrien habitualment. Menys dies extra de festa, però també més descans per la plantilla que durant les darreres setmanes acumula moltes hores de feina.

A més, des de La Fàbrica apunten que el sector també ha vist com des de l'aixecada de les restriccions, molts locals han vist com la mitjana d'edat dels seus clients s'ha vist reduïda.

Els empresaris de l'oci nocturn esperen que aquest 2023 sigui el de la recuperació total de la pandèmia i que continuï la tònica positiva dels darrers mesos, des de l'aixecada total de les restriccions.

Paraules clau:

Notícies relacionades