Back to top

L'oci nocturn català reclama poder obrir aquest estiu

Des d'aquest divendres, bars i restaurants podran obrir fins a la 1 de la matinada. L'oci nocturn, de moment, seguirà tancat.

Bones notícies pel sector de la restauració. Des d'avui, 4 de juny, el sector de la restauració podrà obrir des de les 6 del matí fins a la 1 de la matinada. És a dir, durant 19 hores de forma ininterrompuda. Els aforaments es mantenen amb un 100% a les terrasses i un 50% a l'interior. Tot plegat, una flexibilització de les mesures que permetrà donar una mica d'alè al sector de la restauració.

Reobertura de l'oci nocturn

A l'altra cara de la moneda, l'oci nocturn seguirà tancat a Catalunya. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha descartat la reobertura de l'oci nocturn que s'ha abordat al Consell Interterritorial de Salut. Mentre que en altres comunitats autònomes del territori espanyol ja poden reobrir els seus locals, Catalunya es manté al marge. Conseqüentment, les empreses de l'oci nocturn reclamen poder obrir les portes dels seus negocis. Admeten que 'han estat durament castigats per la pandèmia', el que ha comportat unes pèrdues econòmiques inassumibles.

Paraules clau:

Notícies relacionades