Back to top

L'oci nocturn demana un pla de rescat a la Generalitat

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals denuncia que no es pot aplicar una limitació horària als establiments

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM) reclama a la Generalitat que no es pot limitar l'horari dels establiments de 63 municipis. Les mesures publicades pel Ministeri de Sanitat aquest dimarts decretaven el tancament de tots els establiments d'oci nocturn i la limitació horària dels de restauració fins a la una de la matinada.

La restricció horària no comporta una disminució del risc de contagi

Aquesta decisió ha estat criticada pel president de Fecasarm, Joaquim Boadas, que assegura que la resolució judicial del 31 de juliol ja declarava que la restricció horària no comportava una disminució del risc de contagi. A més, la mesura no es podia aplicar en 63 municipis que ja havien guanyat una mesura cautelar que suspèn les limitacions horàries a activitats de restauració i musicals.

El sector de l'oci nocturn demana un pla de rescat a la Generalitat

D'altra banda, la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) reclama a la Generalitat un pla de rescat del sector. Una situació límit que es produeix un mes després que el govern català decidís tancar les discoteques i les sales de festa en un intent per frenar la transmissió del virus.Aquest organisme acusa el govern espanyol de falta de planificació i d'enfonsar un sector estratègic com l'oci nocturn sense dialogar amb les empreses.

Paraules clau:

Notícies relacionades