Back to top

L'oci nocturn reobre amb restriccions mínimes

Els locals s'han tornat a omplir després d'un mes i mig llarg de tancament a causa de la pandèmia

Satisfacció del sector de l'oci nocturn per poder tornar a obrir pubs i discoteques, uns locals que aquest cap de setmana s'han omplert i, fins i tot, han registrat cues als accessos, malgrat haver desaparegut el requisit d'exigir el passaport covid als clients.

Es tracta de la reobertura amb menys restriccions des que va començar la pandèmia. Només l'ús de la mascareta a l'interior dels locals ens recorda que estem en pandèmia, però a simple vista, poques mascaretes es veuen. Entre els clients, satisfacció unànime de poder tornar a gaudir de l'oci nocturn. 

L'oci nocturn, els més perjudicats per la pandèmia

Enmig de l'ambient festiu, els professionals del sector asseguren haver-se sentit abandonats per com se'ls ha tractat durant la pandèmia. Segons el propietari del Sabana Reus, Josep Vila, "Catalunya és dels pocs llocs d'Europa on els responsables de l'oci nocturn hem hagut de subsistir sense gairebé indemnitzacions. Ens hem sentit molt oblidats, se'ns ha deixat de banda".

Amb la vista posada al futur, el sector augura uns pròxims mesos molt bons, ja que, afirmen "la gent té ganes de sortir".

Paraules clau:

Notícies relacionades