Back to top

L'oci nocturn reobrirà amb passaport Covid

A partir de la nit d'aquest dijous a divendres. Caldrà mostrar el certificat per poder entrar.

ACTUALITZACIÓ 07/10/2021

El TSJC ha avalat, aquest dijous, la reobertura de l'oci nocturn amb l'obligatorietat de presentar el passaport Covid o un resultat de test negatiu. Així doncs, aquesta nit, a partir de les 00.00 h, els bars musicals i discoteques podran tornar a obrir les portes. 


El Govern ha anunciat que té previst aprovar la reobertura de l'oci nocturn en espais interiors a partir del 8 d'octubre amb el passaport Covid. Després de més de 100 dies tancats per culpa de la cinquena onada de la pandèmia sembla que ara comencen a veure la llum.

Des del 23 de setembre estan oberts els espais exteriors fins a les tres de la matinada i sense ball i ara, i com a via per aturar els macrobotellots que s'han anat succeint durant els darrers mesos, s'ampliarà aquesta mesura també en interiors, una situació que el sector fa temps que reclama.

Estarà permès ballar a les pistes dels bars musicals i també a les discoteques, que, a més, veuran ampliat l'horari d'obertura (entre setmana  a les 5 de la matinada, i els caps de setmana, a les 6)

Passaport Covid per entrar

Per entrar-hi s'haurà de mostrar el passaport Covid i caldrà portar mascareta, obligatòria en interiors. Hi haurà, a més, una limitació de l'aforament: es permetrà l'accés de fins al 70% de l'aforament. De totes maneres, si no es té la pauta de vacunació completa, s'haurà d'acreditar un test negatiu per poder accedir al local. 

Paraules clau:

Notícies relacionades