Back to top

L'oci nocturn reusenc es resigna a un nou tancament

Asseguren que són espais segurs i que l'oci nocturn es traslladarà a l'àmbit privat sense control.

Només dos mesos i mig després de reobrir, les sales i discoteques de la ciutat tornen a tancar. L'augment descontrolat de casos en aquesta sisena onada de la pandèmia de la COVID-19, ha provocat que sigui el primer sector que hagi hagut de tornar a abaixar la persiana.

És el cas de Lo Submarino de Reus. Des de la sala de concerts reusenca asseguren que tot just ara que començaven a remuntar el cop que havia suposat estar més de 14 mesos tancats i a les portes d'un dels períodes de facturació més importants de la temporada, tornar a tancar portes suposa un cop molt dur pel negoci.

A més, el sector defensa que són espais d'oci segurs i que el passaport COVID els havia permès passar aquests dos mesos i mig, com en el cas de Lo Submarino, sense cap contagi a les seves instal·lacions. Afirmen que ara, sense espais on sortir, les festes privades sense control ni mesures de seguretat tornaran.

Comiat amb la clientela

La sala reusenca, un cop es va oficialitzar el tancament del sector, va decidir obrir dues nits entre setmana, les dues darreres permeses, per celebrar un Cap d'Any simbòlic i que el comiat amb la clientela fos el menys amarg possible. Tot plegat amb la incertesa de quan podran tornar a obrir portes.

Paraules clau:

Notícies relacionades