Back to top

L'oci nocturn s'adapta a la nova normalitat

Cues per entrar a les discoteques el primer cap de setmana d'obertura amb certificat de vacunació covid.

Aquest cap de setmana ha estat el del retorn total de l’oci nocturn, després que el TSJC avalés la reobertura, aquest dijous, amb l’obligatorietat de presentar el passaport covid o un resultat de test negatiu. Concretament, l’horari de les discoteques s’ha allargat fins a les 5 de la matinada, entre setmana, i fins a les 6, els caps de setmana, i s’ha tornat a permetre el ball a la pista.

El passaport covid protagonitza la nit

Les primeres nits de reobertura han estat d'adaptació a un sistema nou, tant per clients, com per treballadors, que ha comportat alentiments i cues controlades en el procés d’entrada als locals, com a les portes del Clasix. I, si bé ha calgut recordar el nou requeriment en algunes ocasions, sembla que la majoria dels usuaris es mostraven conscienciats amb la necessitat d’ensenyar el certificat de vacunació i el DNI, abans d’entrar.

Passaport Covid Oci Nocturn

Sense deixar enrere la reserva prèvia i la mascareta

D’altra banda, per al correcte compliment de les limitacions en els aforaments, locals com són el Sabana Reus o L’Hangar han optat per continuar amb el sistema de reserva prèvia, tot i que han permès l’accés de més clients, sempre que no se superés el 70% de l’aforament. Malgrat les novetats, tots dos locals es mostren positius i satisfets amb l’obertura.

El factor més difícil d’aquest retorn a la normalitat ha estat la mascareta, que continua sent obligatòria en els espais interiors, i en els exteriors sempre que no es mantinguin les distàncies de seguretat entre no convivents. Una situació que alguns clients no acaben d’assumir i per la qual caldrà continuar insistint

Paraules clau:

Notícies relacionades