Back to top

L'oci saludable entre els joves, impulsats per Planet Reus

Es tracta de tallers i activitats dirigits a joves d'entre 12 i 25 anys que tindran lloc fins a mitjans d'agost

Les activitats emmarcades en el programa Planet Reus estan en marxa i amb una bona acollida. Ja s'han dut a terme una setantena de tallers, impulsats pel consistori i diverses entitats per fomentar un oci saludable entre els joves. Es tracta de tallers i activitats dirigits a joves d'entre 12 i 25 anys que tindran lloc fins a mitjans d'agost.

Un centenar d'activitats amb 1.400 places són l'oferta cultural per a joves dins el programa Planet Reus. Es tracta d'una col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i entitats culturals per oferir tallers i activitats als joves entre 12 i 25 anys durant l'estiu de manera gratuïta.

Fomentar un oci alternatiu i saludable per a joves

Planet Reus és un programa impulsat per la Regidoria de Salut i Ciutadania per primera vegada per fomentar un oci alternatiu i saludable per a joves. S'han programat un centenar d'activitats, de les quals han tingut lloc una setantena i en queden trenta-tres.

Dins de la programació, es troben diversos tipus de tallers, tant pel que fa a edat, com temàtica i durada. Alguns dels exemples són els tallers setmanals d'Agents de Salut i de Costura que han tingut lloc del 19 al 23 de juliol o el taller de Sexualitat i Plaer del dijous 22. En el marc de Planet Reus, s'han programat activitats fins a mitjans d'agost i algunes compten amb places disponibles. Les inscripcions són gratuïtes i poden fer-se a través d'aquesta pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades