Back to top

L'oficina de Correus de la Llibertat de Reus reobrirà aquest gener

Després de dos anys tancada, primer per obres i després per manca d'autorització per part dels bombers, l'edifici de la plaça Llibertat tornarà a oferir servei a la ciutadania

El 14 de febrer de 2020 l'oficina de correus de la plaça Llibertat tancava les seves portes per tal de remodelar-la i convertir-la en un edifici més modern i així oferir una millor experiència als usuaris.

Malgrat que aquestes obres havien de finalitzar a finals del desembre de 2020, finalment es van enllestir al gener 2021 per culpa de la pandèmia. Tot i això, 9 mesos després, al setembre del 2021 i amb les obres de l'edifici acabades, el sindicat UGT denunciava que els treballadors de correus no havien pogut tornar al seu lloc de treball.

Arran d'això els sindicats van descobrir que l'Ajuntament de Reus no tenia els requisits tècnics de l'obra que bombers els requeria i és per aquest motiu que els treballadors exerceixen les seves funcions en les oficines de l'estació de tren i del carrer Bahía Blanca des d'on afirmen que no poden desenvolupar correctament la seves tasques per problemes tècnics.

No obstant això, després que durant gairebé dos anys amb l'oficina de correus de la plaça Llibertat tancada, finalment al llarg de la primera quinzena de gener, la vintena de treballadors de l'edifici podran retornar a l'oficina i aquesta tornarà a oferir servei a la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades