Back to top

L'Oficina d'Habitatge de Reus gestiona 3M d'euros en ajudes per al lloguer

Els diners s'han destinat principalment a famílies amb uns ingressos baixos i moderats que tenien dificultats per pagar el lloguer.

L'Ajuntament de Reus ha fet un balanç positiu del servei ofert per l'Oficina d'Habitatge on l'any passat es van gestionar favorablement un total de 1760 que representa el 78% dels expedients presentats. Tot plegat amb una partida de 3 milions d'euros, un milió més que l'any 2020 i un impacte que ha arribat a més de 5.300 persones.

Les línies d'aquests ajuts han estat principalment per al pagament del lloguer de famílies amb ingressos baixos o moderats, i amb menys freqüència per al pagament del lloguer de les persones majors de 65 anys i les prestacions d'especial urgència. Com a novetat d'enguany, s'obrirà la convocatòria del Bo Jove, uns ajuts atorgats pel govern espanyol per ajudar als joves a emancipar-se.

Es preveu que aquest mes de maig s'obri la convocatòria d'ajuts per a famílies amb rendes baixes. Des de l'Oficina d'Habitatge aconsellen estar atents a l'inici de la convocatòria del Bo Jove, ja que l'adjudicació de l'ajuda es donarà per ordre de demanda sempre que es compleixin els requisits.

Paraules clau:

Notícies relacionades