Back to top

L'Oficina d'Habitatge tramita 2.226 ajudes al lloguer el 2018

L'Oficina d'Habitatge de Reus va tramitar més de 2.200 ajudes al lloguer durant el 2018, una xifra que s'espera superar aquest any. Des del consistori es fa una valoració molt positiva d'aquest servei i s'afirma que l'habitatge tindrà un pes important en aquest nou mandat.
L'Oficina d'Habitatge va tramitar 2.226 ajudes al lloguer durant el 2018

Al llarg de 2018, l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Reus va tramitar més de 2200 sol·licituds d'ajudes per pagar el lloguer, de les quals vora el 75% van ser concedides. Aquesta és una de les dades que s'extreuen del balanç del curs anterior, i que es preveu que se superin aquest any. "Enguany parlem de superar les 2.500 sol·licituds. La feina de l'Oficina també correspon a la promoció de l'habitatge social, però també a l'accés i suport a persones en situacions precàries", explica la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge a l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès.

Aquestes tramitacions permeten a famílies en situació d'exclusió residencial accedir als ajuts oferts per l'Agència d'Habitatge de Catalunya. En total, això va suposar subvencions per un valor de 3,3 milions d'euros durant el curs passat. A banda d'això, el servei municipal va atendre més de 14.000 visites d'assessorament i d'informació, un 70% de les quals de manera presencial. Des del consistori es valora molt positivament aquest servei, que tindrà un pes important en el nou pla de mandat.

Paraules clau: