Back to top

A per l'OK Lliga

Els roigs-i-negres arriben a la cita amb la moral pels núvols, després de superar el Barça en la semifinal. Això sí, Jordi Garcia assegura que el favorit per guanyar el títol és el Liceo.

El 2011 el Reus Deportiu va guanyar l'OK Lliga, després de superar el Tenerife en el darrer partit de la lliga regular. Ara, els de Jordi Garcia tenen una oportunitat d'or per aixecar el títol de la competició domèstica per sisena vegada en la història del club reusenc. I tot plegat, després de superar el Lleida en els quarts de final i de fer història eliminant al Barça en les semifinals.

Tot i això, el tècnic de l'equip roig-i-negre assegura que "el Reus no és favorit. Estem parlant del Liceo, un equipàs que ha quedat segon a molts punts del tercer". Sobre el favoritisme, Garcia explica que "és evident que no som favorits, però tampoc ho érem contra el Barça". Els del Baix Camp jugaran amb el factor pista en contra, i precisament, els roigs-i-negres "intentarem revertir" la situació. L'entrenador diu que l'equip "lluitarà, que és el que ens toca"

Els precedents

Els duels entre reusencs i corunyesos d'aquesta temporada es decanten pel bàndol ganxet. En la fase regular de l'OK Lliga, el Liceo va guanyar el seu partit com a local. A la tornada, el Palau d'Esports encara recorda el gol de Sergi Aragonès en els darrers instants del duel per donar els tres punts als del Baix Camp. A la Copa, la victòria també va ser pel Reus.

Viu els partits amb Canal Reus!

Els partits es juguen aquest divendres a les 21 h i diumenge a les 12 h. En ambdós casos, des de mitja hora abans, es viurà la prèvia del partit en directe per Canal Reus, amb un equip que es desplaçarà fins a la pista de bàsquet del Reus Deportiu, on es veuran els enfrontaments des d'una pantalla gegant amb els comentaris dels periodistes de la casa.  

Paraules clau:

Notícies relacionades