Back to top

L'oli d'oliva DOP Siurana com a potenciador del sabor

Del 4 al 20 de novembre Reus celebra les jornades gastronòmiques "a Reus cuinem bolets amb oli de la DOP Siurana" amb diversos restaurants de la ciutat oferint els seus plats de tardor

És tardor i això també significa temps de bolets. És per això que des de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Reus, de la mà de Reus Promoció, El Tomb de Reus i la DOP Siurana s'han impulsat les primeres jornades dedicades a aquest ingredient, combinat amb l'oli de la denominació d'origen protegida de l'oli d'oliva verge extra del Camp de Tarragona.

El Restaurant l'Estel, situat al carrer del Vent, és un dels participants. La seva propietària Sílvia Cabrera explica que en els dos plats que formen part de la seva proposta gastronòmica, l'oli del grup Unió de la DOP Siurana juga un paper essencial per la seva gran qualitat però sobretot com a potenciador dels sabors dels seus plats.


Temps d'oli 2022

patrocini temps d'oli bo

Paraules clau:

Notícies relacionades