Back to top

L'oli d'oliva, producte indispensable a la cuina

Segons els experts, aquest element emblemàtic de la cuina mediterrània aporta molts beneficis per als consumidors.

L'oli d'oliva, ja sigui per menjar cru o per fregir, és un element que no falta a cap plat. Més enllà de ser un element clau de la tradició mediterrània, compta amb nombrosos beneficis que han estat demostrats en diversos estudis nacionals i internacionals.

Beneficis comprovats en estudis nacionals i internacionals

El catedràtic posa èmfasi en els estudis que s'han dut a terme a través de Predimed, que han demostrat la reducció de perill de patir malalties cardiovasculars en usuaris que han pres oli d'oliva de forma habitual i l'han incorporat a un estil de vida saludable amb una dieta mediterrània. En parla de tot plegat el catedràtic de Nutrició per la Universitat Rovira i Virgili Jordi Salas. 


Temps d'oli 2020

oli

Paraules clau:

oli

Notícies relacionades