Back to top

L'Òpal Team: un exemple de treball en equip

Set de les vint-i-cinc esportistes de l'Òpal Team es proposen un nou repte: acabar juntes la tretzena edició de la cursa de muntanya memorial Sònia Pifarré que se celebra aquest cap de setmana a Capafons.
òpal robles

Dotze kilòmetres de recorregut de muntanya són el nou repte de les Òpal Team. Les esportistes se'n van aquest diumenge a la cursa de trail que se celebra a Capafons. Les reusenques volen començar i acabar com un equip, i és per això que faran alguns trams corren i d'altres caminant, adaptant-se al nivell del grup. Per a elles, l'important és gaudir i fomentar la companyonia entre elles.

L'Òpal Team és més que un grup de noies que comparteixen una hora d'activitat física cada setmana. El que busca es cuidar-se físicament, mentalment i emocionalment. D'aquesta manera esperen trobar la salut en tots els àmbits de la vida.

De cara al futur, l'objectiu primordial per l'Òpal és mantenir la constància en el dia a dia i buscar l'equilibri. De fet, l'entrenadora admet que moltes de les joves esportistes volen millorar les marques personals i es plantegen córrer curses de 10 kilòmetres, i fins i tot, entrenar per la mitja marató de Barcelona.

Paraules clau: