Back to top

L'oposició demana transparència amb l'enderroc de l'estació de Cambrils

Esquerra Republicana i Junts per Cambrils demanen un informe jurídic al govern d'Oliver Klein per aclarir les competències municipals en l'enderroc de l'antiga estació

Els grups municipals d'Esquerra Republicana i Junts per Cambrils han registrat una petició a l'Ajuntament de Cambrils per tal de sol·licitar un informe jurídic sobre la viabilitat i legalitat de l'enderroc de l'edifici de l'antiga estació.

Des dels dos grups que formaven govern amb Oliver Klein abans de la moció de censura apunten als dubtes legals que els provoca el fet que el consistori cambrilenc assumeixi el cost de l'enderroc, uns treballs que hauria d'assumir ADIF.

A més, afirmen, que l'acord a què han tingut accés fa evident que el titular dels terrenys és l'empresa ferroviària i que el consistori cambrilenc no podrà construir-hi res ni donar cap ús al solar un cop l'edifici sigui a terra.

Tant Camí Mendoza com Josep Lluís Abella reclamen al govern cambrilenc que aturi el procediment i que faci un procés participatiu amb la ciutadania de Cambrils per decidir el futur de l'espai. Tots dos defensen el valor patrimonial del mateix i les possibilitats que tindria si es conservés.

Paraules clau:

Notícies relacionades