Back to top

L'oposició i els clubs de la ciutat, satisfets pel fracàs del CAIF

El PSC, la CUP i el Reus Deportiu també han volgut dir la seva sobre el projecte fallit de Pellicer.

Aquest dimarts els explicàvem que el Centre Aquàtic i de Fitness, que s'havia de situar al costat del Pavelló Olímpic, no es farà. Una situació que ja els havíem anunciat des de Canal Reus ara fa un parell de mesos. Després de l'anunci de l'alcalde, des d'aquesta casa hem recollit les opinions dels clubs esportius de la ciutat i dels partits de l'oposició. 

El PSC ho veu com un fracàs anunciat

És la crònica d'una mort anunciada. D'aquesta manera consideren des del PSC que ha acabat el projecte del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus. Els socialistes reiteren que aquest no era el seu model de gestió, i que s'ha de fer un projecte de piscina municipal conjuntament amb la ciutadania, els partits polítics i els clubs de la ciutat. Asseguren que el CAIF era una piscina amb diners públics i gestió privada, i que algú ha de prendre responsabilitats després que, segons diuen, el govern torni a fracassar en una licitació pública.

El projecte era dubtós, segons la CUP

Des de la CUP remarquen que fa mesos que diuen que el pla de viabilitat econòmic del Centre Aquàtic no era sostenible, i que l'única empresa que s'havia presentat no tenia antecedents que fessin confiar en el seu projecte. Consideren que el CAIF ha acabat de la millor manera possible, que és abans de començar, i insisteixen que l'Ajuntament ha d'intervenir econòmicament el Club Natació Reus Ploms.

El Reus Deportiu celebra la notícia

Precisament, des del Club Natació Reus Ploms no han volgut fer declaracions al respecte sobre l'anunci de l'alcalde d'aquest dimarts, mentre que des del Reus Deportiu "celebren" la notícia. Asseguren que sempre han defensat "que la ciutat tingui una piscina municipal", però en cap cas "un complex esportiu que generi competència deslleial als clubs" i encara menys "gestionat per una empresa privada". 

Paraules clau:

Notícies relacionades