Back to top

L'oposició valora l'anunci de Carles Pellicer de no concórrer a les eleccions del 2023

El PSC, la CUP i Ciutadans consideren que s'ha acabat un model de gestió a la ciutat

Encara cueja l'anunci aquest dilluns de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, de no presentar-se a les eleccions municipals del 2023 com a candidat. Els tres portaveus municipals de l'oposició han valorat a Canal Reus la decisió del batlle i han fet balanç tant de la seva figura com també del discurs que va oferir al Teatre Bartrina.
 
Pellicer va exposar en una conferència de prop d'una hora tots els projectes que ha pogut desenvolupar durant aquests tres mandats, malgrat els inconvenients amb els quals s'ha anat topant. L'oposició a Pellicer ha exposat a Canal Reus al llarg d'aquesta setmana com han vist aquesta conferència i també la decisió del batlle de no concórrer a les eleccions del 2023. Tots coincideixen en el fet que s'ha acabat un model de gestió. 

Al moment

Per cert que segons ha pogut saber Canal Reus, els socis de govern de Pellicer no coneixien la decisió de l'alcalde de no concórrer a les pròximes eleccions municipals. De la mateixa manera que els presents, se'n van assabentar quan l'alcalde va fer l'anunci des del faristol. 

Paraules clau:

Notícies relacionades