Back to top

L'Orfeó Reusenc aposta per una cartellera estable

L'objectiu de l'entitat és el de potenciar aquest espai i les companyies del territori. La programació contempla tan funcions infantils com teatre independent.
L'Orfeó Reusenc aposta per una cartellera estable

Potenciar el teatre i els artistes del territori. Aquest és el principal objectiu que s'ha marcat l'Orfeó Reusenc. L'entitat ha estat treballant per crear una programació estable i ha renovat part del sistema de llums i de l'espai escènic, una aposta ferma que han dut a terme amb la il·lusió de mantenir una agenda d'activitats teatrals que començarà aquest primer cicle semetral el pròxim 15 de febrer i durarà fins al 21 de juny.

L'Escenari de l'Orfeó acollirà un total de 9 funcions entre espectacles infantils i funcions de teatre independent. Pel que fa a les obres per als més petits destaquen dues propostes de l'artista reusenc Jordi Carré, per apropar la música a la canalla, o la funció "Fenya Rai!" de la companyia Teca Teatre. Per altra banda, el públic més adult podrà gaudir de propostes de tota mena com una nova versió de Romeo i Julieta, "Dones i Silenci" per parlar de la violència de gènere o "Pedro y el capitán", dirigida per Oriol Grau, entre altres obres.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la taquilla el dijous anterior de cada funció o a través d'internet sense cost de gestió.

Paraules clau:

Notícies relacionades