Back to top

L'Orfeó Reusenc sorteja panellets i confitura en la tradicional Rifa de Tots Sants

MAR ROVIRA

Per Tot Sants l'Orfeó Reusenc organitza la tradicional Rifa de la Confitura. Com cada any des de 1926 s'han sortejat panellets, confitures, vins i licors. Per la majoria de participants es tracta d'una cita indispensable d'aquesta jornada. 

Els organitzadors de la la tradicional Rifa de la Confitura cantaven amb energia el números del bombo, el qual contenia boles numerades de l'1 al 20.

Els participants del sorteig es van emportat cap a casa confitura, vins i licors. Ara bé, el premi més desitjat han estat els panellets, els postres protagonistes de Tot Sants.

Un dels participants d'aquesta rifa, Miquel Àngel Feliu, ha explicat que pel seu avi era una cita "molt important aquest sorteig", per això ha afirmat que intentaran mantenir aquesta tradició durant molts anys ja que l'avi es va morir fa un parell d'anys per aquestes dates".

Pels que van provar sort en la jornada d'ahir, la tirada els hi va costar un euro o bé dos si van apostar per tres tirades. Els més previsors, que van comprar l'abonament, el preu se xifrava en 12 euros.